I "m a 17 year-old girl, I bought and am interested in fashion. I love my family and friends. My favorite designer belongs Gucci, Chanel, LV, Hermes, Burberry. In addition, fashion brand, Zara, Mango, Bershka, LV, Gucci!(J faktor) My favorite food is pizza, sushi, lasagna, drink: Sprite, aloe vera drink, tea, Kaffe. Thank you for visiting my site! Xoxo Nelss

sobota 26. března 2011

Pánské módní trendy pro jaro 2011

Jaro už nám pomalu ukázalo, co nás čeká, a i když je teď poněkud nevlídno, slunné dny jistě přijdou velice brzo, proto vám přináším článek plný nositelných trendů, které budou v kurzu na jaře 2011. Ne všechny trendy si může člověk dovolit obléci, protože není ten správný typ pro ten či onen trend, a nebo není v souladu s jeho vkusem. Proto vybírejte a pečlivě. ale přinášejí dost rozmanitosti, a tudíž si vybere každý. Pánské trendy jaro 2011 však přinášejí dost rozmanitosti, a tudíž si vybere každý.
Pánské módní trendy pro jaro 2011 (http://www.luxurymag.cz)

Kostkovaná kravata
Kostkované kravaty ve všech barvách duhy budou na jaře in. Mohou být nošeny s bílou košilí. Ale pozor: nikdy neoblékejte kostkovanou košili a kostkovanou kravatu!
Tumblr_lgssqun0gr1qfrf9mo1_500_large

Basketbalová bunda
Basketbalová bunda tentokrát bez nášivky oblíbeného basketbalového týmu. Tyto bundy budou v sezóně jaro 2011 vyrobeny za všech druhů materiálů – bavlna, hedvábí, semiš nebo i kůže. To samé platí i o barvách. Nosit je můžete k džínám nebo šortkám.
Pánské módní trendy pro jaro 2011 (http://www.luxurymag.cz)

Proužky a kostky
Proužky a kostky nebudou jen na košilích. K vidění budou velké a barevné kostky na bundách, šortkách a kalhotách.

Denim
Populární budou všechny barvy kromě modré a černé. Pořiďte si tedy šedé, bílé nebo světle modré džíny. K nim si oblečte barevné tričko, aby se vyrovnal tlumený odstín džínů.




Semišové boty
Trendy jsou tradiční hnědé a béžové barvy, odvážní však mohou zkusit i jiné barvy. Obout je můžete k lehce uvolněnému obleku. I pánská móda nezná hranice.

Co říká Dolce & Gabbana
Kolekce Óda na předměstí byla věnována pánské módě v 50. letech, americkému předměstí a ležérnímu životnímu stylu té doby. Vrátím vás zpět do doby, kdy roláky, gingham, vintage safari a obrázky plážových dovolených na tričku byly vysoce módní. Z barev kraluje mechově zelená, khaki, modrá, šedá a kaštanová.
Pánské módní trendy pro jaro 2011 (http://www.luxurymag.cz)
Letos je na čase pořídit si safari kalhoty a šortky se světlými botami. Zpět se vrátily i kostkované košile – červeno bílá a černo bílá – kombinovatelné se světle béžovou. Světle zelené, modré a žluté tričko nebo svetr s šálovým límcem oblečený s kostkovanou košilí vypadá fantasticky a stejně tak se k ní hodí i tmavě hnědý kardigan nebo kožená bunda.
Pánské módní trendy pro jaro 2011 (http://www.luxurymag.cz)




Co říká Missoni

Pánská jarní móda je o geometrických vzorech. Kalhoty jsou velmi úzké kombinují se s barvami jako oranžová, hnědá a modrá. Šály a čepice jen dodávají výborný kontrast. Důraz je kladem na kabáty. Granátově šedé a kaštanové kabáty vypadají velmi elegantně. Zkusit můžete i olivově zelený a hořčičný odstín. Co se kalhot týče, pro ně platí odstíny černé, šedé, modré a také kovové.

Jak vidíte, pánské oblečení pro jaro 2011 je velice rozmanité, barevné a stylové, vybere si zajisté každý!
Pánské módní trendy pro jaro 2011 (http://www.luxurymag.cz)

Žádné komentáře:

Okomentovat