I "m a 17 year-old girl, I bought and am interested in fashion. I love my family and friends. My favorite designer belongs Gucci, Chanel, LV, Hermes, Burberry. In addition, fashion brand, Zara, Mango, Bershka, LV, Gucci!(J faktor) My favorite food is pizza, sushi, lasagna, drink: Sprite, aloe vera drink, tea, Kaffe. Thank you for visiting my site! Xoxo Nelss

čtvrtek 24. února 2011

jak co nejrychleji shodit nějaké to kilčo?=ALPINNING :)


Spalování nechtěných kilogramů :-) boj s celulitídou :-) na vše je řešení. Cvičení aspoň 2x týdně Vám pomůže přiblížit se vysněným cílům :-) Navíc téměř bezbolestně.
Pro sportovce i nesportovce :-)
Pro hubeňoury i pro ty,kteří mají nějaké to kilčo navíc :-)
ALPINNING™ pomáhá udržet nebo vylepšit kondici jednoduchým a zábavným způsobem. Nejste v kondici? Nevadí, díky ALPINNING to dokážete. A to nenásilným a zábavným způsobem a co navíc - za neuvěřitelně krátkou dobu. ALPINNING program umožňuje specializovanou přípravu pro všechny druhy Sportů, neboť pomocí měřiče tepové frekvence lze simulovat konkrétní tréninkovou zátěž.
Při jedné 50 minutové lekci průměrně vydáte 1850 - 3140kJ, což je mnohonásobně víc než při klasických formách cvičení, zároveň Vám instruktor poradí, jaká tepová frekvence je pro Vás ideální z hlediska spalování tuku, což je velmi důležité pro optimalizaci redukce Vaší váhy.... Můžu doporučit pokuď potřebujete vysněnou postavu do plavek na léto:)

4 komentáře: