I "m a 17 year-old girl, I bought and am interested in fashion. I love my family and friends. My favorite designer belongs Gucci, Chanel, LV, Hermes, Burberry. In addition, fashion brand, Zara, Mango, Bershka, LV, Gucci!(J faktor) My favorite food is pizza, sushi, lasagna, drink: Sprite, aloe vera drink, tea, Kaffe. Thank you for visiting my site! Xoxo Nelss

sobota 26. února 2011

Spring skirt

Potrpíte si na sukně? Pak se máte opravdu na co těšit! Pokud bylo v minulosti kvůli denim mánii sehnat sukni vašich snů nadlidským výkonem, letos to bude hračka. S šaty, klasickými ženskými kalhotami a právě sukněmi se doslova roztrhl pytel. Do karet vám hraje i fakt, že spektrum módních trendů snad nikdy nebylo tak široké. Jestli bylo dříve vymezeno pár stylů, které byly v kurzu, v současnosti snad nemůžete šlápnout vedle.
Na foto zleva: Bershka, Ann Christine, s. Oliver
Na foto zleva: 3Siusses, Bershka, Mango
Na foto zleva: Bandolera, Ann Christine, H&M
Na foto zleva: Ann Cristine, 3Suisses, H&M
Na foto zleva: H&M, New Yorker, Bandolera
Na foto zleva: Bandolera, Ann Christine, Bershka

Na foto zleva: Bandolera, H&M, Bershka
Na foto zleva: Zara, H&M, Mango
Na foto zleva: Mango, Charles Vögele, Zara
Na foto zleva: Bandolera, Mango, Zara
Na foto zleva: H&M, Gant, H&M
Největší boom určitě zažívají sukně do pasu. Ty si můžete dovolit i v případě, že máte silnější bříško a boky. Co se týče stylů, do popředí se derou sedmdesátá léta. Zabodujete v sukních áčkových střihů a také v těch, které vypadají jako vytažené ze skříně vaší maminky nebo dokonce babičky. Z dob hippie se zase uchytily sukně, které jsou tak dlouhé, že se dotýkají země. Nezapomeňte si k nim vzít upnutější vršek a klidně odhalte trochu kůže. Když už jsme u té kůže, i ta se bude nosit, ale místo klasické černé dejte přednost jiným barvám, taková hnědá se vám bude dobře kombinovat a na jaro je ideální. In budete i v pouzdrových sukních ke kolenům, takže nesmutněte, pokud si kratší sukně nemůžete dovolit. I tak budete za hvězdu!
Teorii máme za sebou, teď už jenom vyrazit na nákupy! xoxo Nelss

3 komentáře:

  1. já se do tý písničky zbláznila <33
    Jinak vůbec se to nelepí,taky jsem slyšela kritiku,ale řekla jsem si ,že se přesvědčím sama. a můžu říct ,že jak s lakem na nehty který jsem si nedávno pořídila,tak i s leskem na pusu jsem 100% spokojená:))
    Jinak skvělý článek,miluju sukně <3

    OdpovědětVymazat
  2. ten klip,je prostě úžasněj♥♥
    Jojo mají tam velký výběr věcí:)):)

    OdpovědětVymazat
  3. je no <3
    jé to mi určitě vadit nebude <33 budu moc ráda♥ taky si tě tam hodím,až budu dělat nový seznam :)

    OdpovědětVymazat